TV Chanels

EUROTVBG Помощник

Как да гледам телевизия?
Как мога да купя ваучер?
Как мога да купя приемник?

Как да гледам телевизия?

Как да гледам EUROTVBG?
EUROTVBG разпространява телевизионни и радио канали на български език за клиентите си по цял свят чрез интернет връзка. По този показател тя се класифицира като интернет телевизия или Internet Protocol television (IPTV). IPTV е от сравнително ново поколение и предлага допълнителни услуги като гледане на телевизия на запис и много други.

Необходими устройства за да гледате EUROTVBG?
Предлаганата услуга може да се ползва на телефони, таблети, компютри, нотпадове, лаптопи, смарт телевизори и при определени условия на телевизионни приемници(TVBox). Можете да ползвате всички устройства притежаващи броузер или програми за сърфиране в интернет без значение относно оперативна система, марка, модел или модификация.
Не предлагаме отделни програми или апликации за инсталиране на различни устройства. Предлаганите телевизионни приемници(TVBox) се закупуват от нас като се инсталира необходимата система и се настройват предварително. Не препоръчваме излишно тестване към други ТВ системи и устройства както и не предлагаме техническа или информационна подръжка към такива.

Защо EUROTVBG?
Най-важните преимущества на EUROTVBG са:
- Не се налага инсталация на сателитна чиния. Някои просто не искат, а за други не е възможно или пък не е разрешено да поставят сателитна чиния.
- Просто вземете телевизията със себе си – в новата квартира, докато сте на гости, дори на работа.
- Няма договори и дълги предплащания. Купете си ваучер само за времето, в което ще гледате.
- Можете да гледате EUROTVBG на практика минути, след като се сдобиете с ваучер.
- Пълният пакет програми на EUROTVBG може да бъде гледан и без IPTV оборудване (сет-топ бокс). IPTV оборудване, което също предлагаме, е необходимо за клиенти, които желаят да ползват максималните интерактивни възможности и да се насладят на най-високо качество на картина и звук.
- Гледайте през компютъра си, смарт телефона или таблета си, или пък през смарт телевизора си.

Как да гледам EUROTVBG?
Ето необходимите стъпки за гледане на EUROTVBG:
1. Проверете интернет връзката си. Най-добре е да проверите скоростта до нашите сървъри. За да тествате скоростта от нашите сървъри до Вас, моля
НАТИСНЕТЕ ТУК.
2. Регистрирайте се. Регистрацията отнема секунди, прави се само веднъж и става чрез въвеждане на email адрес и мобилен номер
След секунди ще получите писмо за потвърждение на профила с парола/пин за достъп до телевизията.
3. Набавете си ваучер. Ако интернет връзката позволява да ни гледате, можете да закупите ваучер. В зависимост от устройството което ползвате има различни ваучери - (тв. приемник е с повече програми)
4. След потвърждение от Ваша страна промо ваучера се активира автоматично. При закупуване на ваучер - ваучера се активира след потвърждение на плащането.
5. Вие имате достъп до EUROTVBG през всички Ваши устройства като реално можете да ползвате само едно от устройствата с предложеният достъп. Достъпът е за периода на валидност на ваучера който е описан в Вашият профил.
Ако искате да гледате през смарт телевизора си, включете му браузъра и ВЛЕЗТЕ ТУК ЗА ДА ВЪВЕДЕТЕ EMAIL И ПАРОЛА. Вече можете да гледате.
Ако ползвате сет-топ бокс, свържете го с интернет и в HDMI входа на телевизора си. Натиснете иконата и изчакайте да зареди. Ще Ви бъде поискан 14 цифров индентификационен номер и пин/парола. Въведете ги.
6. Вече можете да гледате.

Кои канали на EUROTVBG мога да гледам на различните устройства?
Кои канали мога да гледам на телевизора? Няма разлика между каналите, които може да гледате на различните платформи. Единствено тв приемниците разполагат с по-голям брой канали.
Телефон за контакти 02032 894984
TV Chanels
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.