TV Chanels

EUROTVBG Помощник

Как да гледам телевизия?
Как мога да купя ваучер?
Как мога да купя приемник?

Как мога да купя ваучер?

Как мога да купя ваучер?
Какво представляват ваучерите и откъде да си набавя?
Ваучерът е цифров криптиран код, даващ право на притежателя си да ползва услугите на EUROTVBG за определен период. Ваучерите се разпространяват онлайн по цял свят.
Закупеният ваучер се регистрира към съответният профил през който е закупен и представлява заявка с продуктов номер за която се прави плащане. Заплащането на негова стойност може да бъде извършено и от трети лица притежаващи съответната информация (продуктов номер на заявката).
Формите на заплащане за ваучери са определени в уебсайта и зависят от устройствата които ще ползвате и времетраенето.
Онлайн плащането се извършва чрез системата на PayPal и ePay. След приключване на плащането и потвърждение от наша страна закупеният от Вас ваучер код се активира. Срокът на активираният ваучер започва от датата на потвърждение на Вашето плащане за което ще бъдете уведомен/а на регистрираният от Вас email адрес. Като наш регистриран клиент - номера на закупеният от Вас ваучер можете да видите във Вашият профил както и съответната принадлежаща информация към него (номер и крайна дата до която евентуално можете да го ползвате).
При закупуване на ТВ Приемници - устройствата се настройват предварително с включен ваучер за един месец. Можете да закупите устройството чрез уебсайта. Ще Ви бъде изпратено с колетна пратка на посоченият от Вас адрес. Моля свържете се с нас за допълнителна информация на info@eurotvbg.com. Ваучерите за ТВ Приемници - След закупуване и приключване на плащането, закупеният от Вас ваучер код ще Ви бъде изпратен на регистрираният от Вас email адрес. Като наш регистриран клиент - номера на закупеният от Вас ваучер можете да видите във Вашият профил както и съответната принадлежаща информация към него (номер и крайна дата до която евентуално можете да го ползвате). Неговото активиране се извършва от Вас като е необходимо да го въведете в използваното от Вас устройство (ТВ Приемник).

Кога мога да използвам ваучера, който имам?
Всеки ваучер има обозначени валидност и трайност. Валидността е периода, за който притежателя на ваучер има правото да ползва услугите на EUROTVBG, след като ваучера е активиран. А трайността е срок, в който може да се извърши самото активиране (валидиране) на ваучера.

Какво означава валидиране на ваучер?
Валидирането на ваучерите удостоверява правото на притежателя им да ползва услугите на EUROTVBG за определен период. Валидирането на ваучера става автоматично от системата след потвърждение на плащането на неговата стойност.

Обърнете внимание, че при използването (активирането) на ваучера не е задължителна легитимация на самоличността на притежателя му. Затова и собственикът на ваучера трябва да прояви необходимата грижа да запази информацията на ваучера само за себе си.

Всички плащания по закупуване на ваучери се верифицират от системата и се потвърждават ръчно. Възможно е да се получи забавяне при обработката на информацията.
В случай на неправомерни, грешни или неуточнени плащания EUROTVGBG възстановява обратно съответната сума на клиента или лицето извършило това плащане без оглед на информацията по профила на съответното лице.
В случай на несъвместимост или техническа невъзможност от страна на EUROTVGBG да предостави дадената услуга, EUROTVGBG се задължава да информира клиента и при евентуално направено плащане да възстанови съответната сума в срок не повече от 7 работни дни.

EUROTVGBG предоставя ПРОМОЦИОНАЛЕН период от 5 дена за тестване на предлаганата услуга на възможни системи и устройства. Пристъпването към закупуване на ваучери потвърждава и удостоверява че клиента е наясно с изискванията и работоспособноста на системата, качеството на сигнала, предлаганите програми и съдържание и е тествал предлаганата услуга в предоставеното му за това време.
Телефон за контакти 02032 894984
TV Chanels
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.