TV Chanels

EUROTVBG Помощник

Как да гледам телевизия?
Как мога да купя ваучер?
Как мога да купя приемник?

Как мога да купя приемник?

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Резолюция: 1920 x 1080p @ 60 fps
Процесор: Quad Core 1.6GHz
Диск GB: 8GB
RAM GB: 1GB
VGA: Mali-450 MP
Вид: IPTV SMART MEDIA BOX
Други: IPTV софтуер(интерактивна телевизия)
Други: RJ45-10/100Mbps, IEEE 802.11 b/g/n
Други: OS Android 4.4.2 (KitKat), Bluetooth 4.0
Други: 4xUSB 2.0, Micro SD четец за карти, HDMI 1.4
Други: Miracast, Skype, Facebook, Twitter
Други: в комплекта - HDMI кабел, инструкция за експлоатация, захранващ адаптер, дистанционно управление
Тегло с опаковка: 0.515 кг.

Можете да закупите устройството чрез уебсайта. Ще Ви бъде изпратено с колетна пратка на посоченият от Вас адрес. Моля обадете се за допълнителна информация.

При закупуване на ТВ Приемници - устройствата се настройват предварително с включен ваучер за един месец. Можете да закупите устройството чрез уебсайта. Ще Ви бъде изпратено с колетна пратка на посоченият от Вас адрес. Моля свържете се с нас за допълнителна информация на info@eurotvbg.com.

Ваучерите за ТВ Приемници - След закупуване и приключване на плащането, закупеният от Вас ваучер код ще Ви бъде изпратен на регистрираният от Вас email адрес. Като наш регистриран клиент - номера на закупеният от Вас ваучер можете да видите във Вашият профил както и съответната принадлежаща информация към него (номер и крайна дата до която евентуално можете да го ползвате). Неговото активиране се извършва от Вас като е необходимо да го въведете в използваното от Вас устройство (ТВ Приемник).
Телефон за контакти 02032 894984
TV Chanels
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.