ВАШАТА ВИДЕО РЕКЛАМА ТУК
30.00 EUR | 60.00 BGN
Видео реклама за срок от 1 месец.
Публикуване на Ваш готов, рекламен видео клип който се показва на всички рекламни видео позиции по уебсайта. Предлагана аудитория в Европа и по света около 60000 на месец.
200.00 EUR | 400.00 BGN
Видео реклама до 3 минути.
Качественна изработка на видео клипове за презентация на продукти, услуги, фирми, заведения и магазини. Свържете се с нас.
TV Chanels
Реклама
Статична текстова реклама
Статична банерна реклама
Телевизионен рекламен клип
Динамични рекламни клипове
Изработка на рекламни текстове, баннерни апликации, видео клипове, flash презентации и други рекламни материали по поръчка.
КОНТАКТИ
Ефективна и насочена към крайни клиенти реклама. Можете да рекламирате при нас на изключително приемливи цени. Рекламата при нас е представена на широка аудитория както в България така и в някои съседни страни. Голям поток от реални клиенти, разнообразни по пол, възраст и предпочитания. Гарантирана ефективност поради естеството на посетителите и целесъобразна насоченост на подходящи предложения в подходящо време към подходящи клиенти. Добре оформени предложения комбинирани в подреден психологичен вариант, даващ възможност за правилна преценка от страна на посетителите. Платената реклама е целево насочване на клиенти към продукти и услуги доказали високо качество и ефективност.

Предлагаме рекламни макети за продуктово позициониране при телевизионно излъчване в определени канали. Цените са по договаряне и са в зависимост от времетраенето. Форматите се съгласуват предварително по определени за Телевизията стандарти.

Предлагаме рекламни макети за разпространение в нашият уебсаит. Размерите, форматите, времетраенето и методите се определят по договаряне. Имаме подготовка и възможност за всякакви формати на реклама - карета, скай пейпър, стандартни банери, флаш реклама, кросдомейн платформи за интерактивни приложения и много други. Разпространението на всяка реклама включва също и автоматично препозициониране в нашите социални мрежи и блогове.


Позиция 1
Рекламен банер с размери до 1920px / 500px съобразено със контента на ротационен принцип. Мястото е предназначено за визуализации и банери. Рекламата се показва на всички страници в уебсайта.
30.00 EUR | 60.00 BGN
Рекламна апликация за срок от 1 месец.

Позиция 2
Рекламен каре с размери до 600px / 500px. Мястото е предназначено за визуализации, банери, flash или текстова реклама. Рекламата се показва само на първа страница в уебсайта.
20.00 EUR | 40.00 BGN
Банерна реклама за срок от 1 месец.

Позиция 3
Рекламен вертикален или хоризонтален банер с размери до 180px / 540px. Мястото е предназначено за визуализации и банери. Рекламата се показва само на всички страници в секции Упътване и Информация.
10.00 EUR | 20.00 BGN
Банерна реклама за срок от 1 месец.

Позиция 4
Рекламен клип с времетраене до 180 секунди. Рекламата се показва предимно на клиентите които ползват системата както и в секцията телевизионен-справочник и в секции Упътване, Информация и Контакти.
30.00 EUR | 60.00 BGN
Видео реклама за срок от 1 месец.


Телефон за контакти 02032 894984
TV Chanels
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.