ТЪРГОВСКА МРЕЖА
EUROTVBG предлага закупуване на ваучери директно от търговска мрежа на територията на Европа. Активирането на ваучерите става чрез въвеждането им в устройството, което ще ползвате за гледане на телевизия: личния ви компютър, телефон/таблет или IPTV приемник.
TV Chanels
Реклама
ИНФОРМАЦИЯ ЗА EUROTVBG
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ

EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали в Европа.
Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.
EUROTVBG предлага възможност за качествено гледане на български телевизионни канали и радиопрограми на територията на Европа.
Без скъпо оборудване и монтаж на сателитни чинии, без абонаменти и договори, без банкови сметки - лесно и удобно където и да сте.
Купете си ваучер онлайн и заредете устройство по ваш избор само за периода, в който искате да гледате.
Телефон за контакти 02032 894984
TV Chanels
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.