TV Chanels

EUROTVBG ДОСТЪП

Email адрес
Парола / Пин номер
Регистрация | Забравена парола
Онлайн телевизия директно през Вашия браузър. Достъп до всички български телевизионни канали. Българска телевизия в Европа.
Телефон за контакти +359884060340

TV НА КОМПЮТЪРА

TV Set box
TV Chanels
БЪЛГАРСКИ КУЛТОВИ ФИЛМИ
Опасен чар 1984
Чаровен измамник омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва. Ловък мошеник, той непрекъснато сменя имената си, като дори успява да заблуди и родната милиция с мнимата си смърт.
Тримата от запаса 1971
За смях и съжаление у командирите, тези запасни войници са напълно негодни за война. Стайков е съботянин и не желае да използва пушката, Спиро се е захласнал по красива унгарка а Пейо съвсем скоро се е оженил и мисли само за булката си...
Мисия Лондон 2010
Властната съпруга на българския президент решава да даде прием в Лондон, новоназначеният с протекциите ѝ посланик получава задача – да уреди присъствието на Нейно Величество Елизабет II. Nice А ?
ТЪРГОВСКА МРЕЖА
EUROTVBG предлага закупуване на ваучер кодове директно онлайн. Активирането на ваучер кодовете става чрез въвеждането им в устройството, което ще ползвате за гледане на телевизия: личния ви компютър, телефон/таблет или IPTV приемник.
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.