TV Chanels

EUROTVBG ДОСТЪП

Email адрес
Парола / Пин номер
Регистрация | Забравена парола
Онлайн телевизия директно през Вашия браузър. Достъп до всички български телевизионни канали. Българска телевизия в Европа.
Телефон за контакти 02032 894984

TV НА КОМПЮТЪРА

TV Set box
TV Chanels
БЪЛГАРСКИ КУЛТОВИ ФИЛМИ
Любимец 13 1958
Радослав и Радосвет са братя близнаци от Варна. Радослав играе в местен футболен отбор. На плажа се запознава с Елена, красиво момиче от София, и се влюбва в нея. Радосвет заплашен от съд решава да се възползва от приликата с брат си.
Вражалец 1976
Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го укрият.
Тримата от запаса 1971
За смях и съжаление у командирите, тези запасни войници са напълно негодни за война. Стайков е съботянин и не желае да използва пушката, Спиро се е захласнал по красива унгарка а Пейо съвсем скоро се е оженил и мисли само за булката си...
ТЪРГОВСКА МРЕЖА
EUROTVBG предлага закупуване на ваучер кодове директно онлайн. Активирането на ваучер кодовете става чрез въвеждането им в устройството, което ще ползвате за гледане на телевизия: личния ви компютър, телефон/таблет или IPTV приемник.
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.