TV Chanels

EUROTVBG ДОСТЪП

Email адрес
Парола / Пин номер
Регистрация | Забравена парола
Онлайн телевизия директно през Вашия браузър. Достъп до всички български телевизионни канали. Българска телевизия в Европа.
Телефон за контакти +359884060340

TV НА КОМПЮТЪРА

TV Set box
TV Chanels
БЪЛГАРСКИ КУЛТОВИ ФИЛМИ
Роялът 1978
На голям строеж се завършва нов цех. За откриването му се предвижда голям концерт. Неочаквано възниква проблем - няма роял. Един то работниците е изпратен да търси инструмента. След комедийни ситуации роялът кацва в производствения цех...
Вражалец 1976
Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го укрият.
Мисия Лондон 2010
Властната съпруга на българския президент решава да даде прием в Лондон, новоназначеният с протекциите ѝ посланик получава задача – да уреди присъствието на Нейно Величество Елизабет II. Nice А ?
ТЪРГОВСКА МРЕЖА
EUROTVBG предлага закупуване на ваучер кодове директно онлайн. Активирането на ваучер кодовете става чрез въвеждането им в устройството, което ще ползвате за гледане на телевизия: личния ви компютър, телефон/таблет или IPTV приемник.
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.