TV Chanels

EUROTVBG ДОСТЪП

Email адрес
Парола / Пин номер
Регистрация | Забравена парола
Онлайн телевизия директно през Вашия браузър. Достъп до всички български телевизионни канали. Българска телевизия в Европа.
Телефон за контакти 02032 894984

TV НА КОМПЮТЪРА

TV Set box
TV Chanels
БЪЛГАРСКИ КУЛТОВИ ФИЛМИ
Вражалец 1976
Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го укрият.
Щурец в ухото 1976
Един филм на пътя по български. Преместването от селцето до града е огромно преживяване и сериозна преоценка на досегашния им живот. В действителност пътят се движи покрай тях и им представя различни житейски съдби.
Мисия Лондон 2010
Властната съпруга на българския президент решава да даде прием в Лондон, новоназначеният с протекциите ѝ посланик получава задача – да уреди присъствието на Нейно Величество Елизабет II. Nice А ?
ТЪРГОВСКА МРЕЖА
EUROTVBG предлага закупуване на ваучер кодове директно онлайн. Активирането на ваучер кодовете става чрез въвеждането им в устройството, което ще ползвате за гледане на телевизия: личния ви компютър, телефон/таблет или IPTV приемник.
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.