TV Chanels

EUROTVBG ДОСТЪП

Email адрес
Парола / Пин номер
Регистрация | Забравена парола
Онлайн телевизия директно през Вашия браузър. Достъп до всички български телевизионни канали. Българска телевизия в Европа.
Телефон за контакти 02032 894984

TV НА КОМПЮТЪРА

TV Set box
TV Chanels
БЪЛГАРСКИ КУЛТОВИ ФИЛМИ
Роялът 1978
На голям строеж се завършва нов цех. За откриването му се предвижда голям концерт. Неочаквано възниква проблем - няма роял. Един то работниците е изпратен да търси инструмента. След комедийни ситуации роялът кацва в производствения цех...
Щурец в ухото 1976
Един филм на пътя по български. Преместването от селцето до града е огромно преживяване и сериозна преоценка на досегашния им живот. В действителност пътят се движи покрай тях и им представя различни житейски съдби.
Вражалец 1976
Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го укрият.
ТЪРГОВСКА МРЕЖА
EUROTVBG предлага закупуване на ваучер кодове директно онлайн. Активирането на ваучер кодовете става чрез въвеждането им в устройството, което ще ползвате за гледане на телевизия: личния ви компютър, телефон/таблет или IPTV приемник.
ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
EUROTVBG е създадена с цел да предоставя и разпространява Български телевизионни и радио канали във Европа. Без сателитни чинии и договори, само с помощта на интернет връзка, опростен интерфейс, удобни за обслужване приемателни устройства, лесни за инсталиране софтуерни апликации и директен онлайн достъп.